İçeriğe geç

Farmville 2 : Köy Kaçamağı Nasıl Oynanır?

Zynga yaptı mı tam yapıyor! Çıkardığı oyunlar ile geçtiğimiz yıllarda Facebook’u etkisi altına alan ve yüzmilyonlarca kullanıcıya ulaşan şirket yarattığı ikonik oyunları devam ettiriyor.

Bu oyunların sonuncusu olan Farmville 2 en az Farmville 1 kadar çok sevildi.Oyun şu an Android ve IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda bulunuyor.

Oyunu ilgili marketlerden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyun yüklendikten sonra size gizlilik ve politika kurallarını kabul etmenizi isteyecektir.Kabul ettikten sonra otomatik olarak üyeliğimiz oluşturuluyor ve çiftlik işlerine başlıyoruz.

İlk işimiz yıkık dökük olan çiftliği onarmak.İlk olarak çiftliğin çatısını daha sonra ise ambarı onarıyoruz.Onarma işlemi bittikten sonra ilk mahsülünüzü ekebilirsiniz.

Mahsülleri ekip, biçtikten sonra çiftliğimizin yanında duran küçük sandal ile şehre götürüp satıyoruz ve kazandığımız paralarla çiftliğimizi geliştiriyoruz.

İlk mahsülümüz olan buğdayı sattıktan sonra çiftliğin içerisinde olan elma ağacındaki elmaları topluyoruz.Onları da aynı şekilde şehirde satıyoruz.

Artık kazandığımız paralarla bir değirmen kurabiliriz ve buğdaylarla un üretebiliriz.Eğer değirmen kuracak seviyeye geldiyseniz oyunda üçüncü levele ulaşmışsınızdır demektir.

İyi eğlenceler dileriz.

  

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir